praedé geeft jou ideeën

ANDERS

En weer ANDERS.

ANDERS

Overdag de zakenman met zijn neus in de contracten en in de avond de zanger van de band. Probeer voor Rob maar eens een geschikte bril te vinden. Geen probleem voor Kruytzer Optiek en Optometrie. Een uitdaging die door de grote keuze in monturen beloond wordt.  Rob beseft namelijk heel goed dat een bril in 2014 niet zomaar een accessoire is. Samen met Kruytzer Optiek en Optometrie kies je voor een bril die je persoonlijkheid en eigenheid benadrukken. Een originele ronde montuurvorm komt karaktervol over en geeft stijl en reliëf aan fijne gezichten. Dat is een correcte  keuze om overdag de belangrijke handtekeningen te zetten. 

De bril past ook prima bij de Classic Look van Praedé kappers. De baard is getrimd wat zakelijk verantwoord is en toch gecombineerd met stoer. Een zakelijk belangrijke dag betekent dat Rob niet met zijn haar bezig wil zijn,  maar met zijn hersens. Daarom kiest Praedé kappers voor een gestyleerde en glanzende look. De strakke scheiding krijg je na de afwerking met Care Line Man High Gloss na het föhnen. Met een grove kam de finishing touch en Rob kan zonder zorgen over zijn haar de dag in gaan.

De grove kam kan in de binnenzak van zijn G-Star colbert. Een pittige kleur blauw van het jasje wat mooi combineert met de grijze Replay Jeans.  De kam in de binnenzak van het colbert en de zonnebril kan er uit. Voor deze momenten heeft Kruytzer Optiek en Optometrie gekozen voor een wat breder montuur. Brede monturen geven de drager een volwassen uitstraling; zijn wat  mannelijker en eigenzinnig. Die eigenzinnigheid van Rob zie je ook aan zijn print shirt. Bij MAN Men’s Wear viel de keuze op dit shirt van Cuckoos Nest. Een aanwezige print die mooi speelt met de classic look van kapsel, montuur en colbert. Logisch dat MAN in Horst ook de basis overhemden heeft van Cast Iron en PME, maar Rob wilde eens wat anders.

En als je wat anders zoekt dan laat Rob zich graag inspireren door Kruytzer Optiek en Optometrie, Praedé  en MAN. Waar anders?

  Artikel Hallo 24 april 2014 (622,56 KB)

Bekijk blog overzicht