praedé geeft jou ideeën

ANDERS

Leuke samenwerking met Van der Beele Installatietechniek, Man Men's wear en Praedé kappers.

Anders 170414

Dat is nog eens wakker worden op het nieuwe toilet van Van der Beele Installatietechniek uit Horst. Rob heeft daar zijn comfortabele toiletpot gekocht.

Ook was hij erg onder de indruk van de vele mogelijkheden die Van der Beele Installatietechniek heeft voor mensen die minder goed ter been zijn. Van der Beele denkt dan net even anders. Ze denken in oplossingen en dat resulteert vaak in mooie accessoires zoals een aangepaste toiletbril of een wandzitje. Rob zelf heeft zijn badkamer aangekleed met een aantal van de vele verrassende accessoires van Van der Beele. Hij heeft gekozen voor een gave toiletrolhouder, matjes en een spiegel.

 

De spiegel slaat Rob over vandaag. Hij gaat voor de ‘out of bed’-look van Praedé kappers uit Horst. Zijn nonchalante kapsel is gestyled met Keune Salt Mist en Keune Matt Effect.

Rob zijn kapsel is stijlvol gecombineerd met een strakke baard. Het kapsel is anders vandaag. Het is nonchalant geknipt in de mix met de retro-look van de baard. Het bijhouden van zijn baard, dat gebeurt bij de kappers van Praedé in Horst. Daar kan Rob in alle rust genieten van het wellness moment. Zijn baard wordt getrimd, hij krijgt een hoofdmassage en een shampootje: laat Rob maar schuiven.

  

Rob schuift vandaag ook in zijn nieuwe kostuum van Matinique, gekocht bij MAN Men’s Wear in Horst. Hij combineert het met een knalkleur stropdas en maakt het even anders met sneakers van New Balance.

Voor Rob is het een uitkomst dat MAN Men’s Wear van schoen tot en met jas verkoopt, gecombineerd met leuke lifestyle accessoires. Het wakker worden zit er op. De zakelijke plicht roept: het kostuum van MAN Men’s Wear wordt nog even in de plooi getrokken. De schoenen gestrikt, de baard gekamd en gel in het haar. Vanavond gaat hij weer repeteren met de band, maar eerst even anders.

  Artikel Hallo 170414 (609,17 KB)

Bekijk blog overzicht